Showing all 7 results

Werkschoenen kopen?

Als jij op zoek bent naar werkschoenen, dan zit je bij ons helemaal goed! Wij bieden je namelijk  werkschoenen in alle soorten en maten. Omdat jij gewoon wat moois en comfortabels aan je voeten wilt, hebben we de beste merken en modellen voor je geselecteerd. Daarnaast wil je natuurlijk niet te veel betalen. Daarom zijn onze prijzen lekker scherp. Weg dus met die saaie oude schoen en koop nu je nieuwe paar!

Hardlopers!

Alle Werkschoenen


Soorten werkschoenen

Gelukkig zijn er tegenwoordig heel veel mooie en stoere schoenen te koop. Dus de tijd dat je met de meest lelijke en lompe schoenen naar je werk moest is gelukkig voorbij. Hierdoor is er voor ieder beroep wel een geschikt exemplaar te vinden. Denk bijvoorbeeld aan de bouw, industrie, logistiek maar ook voor veiligheidsfuncties. Er zijn zelfs nette exemplaren die je bijvoorbeeld onder een pak kunt dragen.

Normeringen

Er zijn verschillende normeringen voor veligheidsschoenen en werklaarzen. Ze lopen van klasse SB tot klasse S3. Hierbij is S3 de meest veilige schoen. Dit is belangrijk om te weten omdat voor verschillende beroepsgroepen en werkzaamheden verschillende eisen worden gesteld.

SB

De SB klasse staar voor Safety Base. Oftewel, hij voldoet aan de basiseisen en biedt net wat meer dan een normale schoen. Er moet een verstevigde neus in zitten van staal, aluminium of composiet die een impact moet kunnen weerstaan van 200 joule. Daarnaast moet de hak een schokdempende werking hebben van 200 joule.

S1

Een werkschoen met de S1 klasse heeft naast een verstevigde neus van staal of aluminium of composiet en schokdemping in de hak van 200 joule, ook antistatische eigenschappen. Daarnaast moet de hiel gesloten zijn.