Alle 6 resultaten

Werklaarzen kopen?

Ook voor werklaarzen zit je bij ons goed. Wij bieden je namelijk een ruim assortiment aan werklaarzen en veiligheidslaarzen. Of je nu op zoek bent naar een rubberen paar, leren paar of van ander materiaal, we hebben het voor je. Daarnaast  bieden we je laarzen voor alle doelgroepen. Van Agrarische laars tot laars voor in de petrochemie en alles daartussen. Omdat we alle bekende merken hebben, zit er altijd wel iets voor je bij.

Sale!
69.95 64.95
Sale!
Sale!
Sale!
124.95 112.45
Sale!
124.95 112.45

Welke Werklaars kopen?

Als je bijvoorbeeld gewoon lekker op een goed paar werklaarzen rond wenst te lopen, dan heb je lang niet altijd en veiligheidslaars nodig. Werk je bijvoorbeeld in de bouw, dan kies je doorgaans voor een S3 uitvoering. Je kunt deze normering vergelijken met de S3 voor werkschoenen. Je krijgt dan de beschikking over een versterkte neus, perforatiewerende tussenzool, gesloten hiel waterwerende werking en schokabsorptie. Hierdoor weet je dus zeker dat je er veilig mee kunt werken. Deze werklaars kan zowel van rubber als leer zijn.

S4 en S5

Modellen in de S5 en S5 uitvoering zijn altijd volledig gesloten voor vloeistoffen. Echt waterdicht dus. Ze zijn gemaakt uit rubber of polymeren. In ieder geval niet van leer. De S5 versie heeft daarnaast een tussenzool met anti-perforerende werking. Hierdoor zijn ze bijvoorbeeld zeer geschikt voor het werk in een natte omgeving, petrochemische industrie, of voor voedselverwerkende bedrijven.